Versnelling en beweging creëren met één event
Versnelling en beweging creëren met één event

Versnelling en beweging creëren met één event

Groupenergy High Impact Workshops

Succesvolle bijeenkomsten zijn essentieel voor succesvolle organisaties, of het nou gaat om een meeting van een managementteam of een grootschalige bijeenkomst met alle medewerkers. Het werk van MPuls bestaat vooral uit veranderprogramma’s die we voor en met onze klanten ontwikkelen en uitvoeren. Programma’s waarin mensen communiceren en leren en waarin organisaties vooruit komen, beter worden.

Sommige uitdagingen vragen echter om een directere, snellere aanpak met een korte doorlooptijd. Versnelling en beweging creëren met één event. Een grote groep mensen inspireren en mobiliseren. De mensen in je organisatie zover krijgen dat ze vol overtuiging en enthousiasme gaan werken aan het realiseren van plannen en ambities. Een veranderingstraject écht in gang zetten. Om bijvoorbeeld een sterke, gedragen strategie voor de middellange termijn te ontwikkelen, of een concreet marketingplan te maken, of om een complex besturingsprobleem te bespreken en op te lossen. Dan is niet persé een langdurig programma nodig, maar past een enkele workshop of werkconferentie veel beter, mits het een doordacht geheel is van verbindende processtappen. Een relatief ‘losstaande’ workshop of event, maar dan wel eentje waarbij voldoende veranderenergie los komt, en met veel gevolgen!

Het is mogelijk met Groupenergy High Impact Workshops, samen met u voorbereid en begeleid door het ervaren team van MPuls.

Meer informatie op www.groupenergy.nl Groupenergy High Impact Workshops

Wij

Mensen / Profiel
Ambities / Kernwaarden


Volg ons op:

Visie

In elke organisatie is een immens potentieel aan energie, creativiteit en intelligentie aanwezig om ambities waar te maken en problemen op te lossen. Met onze methodische en participatieve veranderaanpak wordt de energie en inzet van medewerkers optimaal benut. Dat maakt organisaties blijvend sterker.