Onze aanpak
Onze aanpak

Onze aanpak

Mobiliseren van denkkracht en energie

Wij organiseren met onze klanten programma’s en bijeenkomsten waarin snel, samen en hard wordt gewerkt aan belangrijke onderwerpen. Actieve betrokkenheid verhoogt het draagvlak, en draagvlak zorgt voor snelheid en momentum in een veranderingsproces. Daarnaast is actieve betrokkenheid een effectieve manier om de kennis te benutten die in een organisatie aanwezig is.

In onze aanpak staat Whole Scale Change centraal: een goed doordachte combinatie van grotere en kleinere groepsinterventies en workshops, aangevuld met (individuele) coaching en begeleiding. Daarbij worden mensen betrokken die deel zijn van het probleem, van de oplossing of allebei. En mensen die een ander licht op de zaak kunnen werpen.

We maken gebruik van uiterst krachtige methoden die hun effectiviteit veelvuldig bewezen hebben. Wat ons onderscheidt is onze dieptekennis van al deze methodieken, en het vermogen om ze te combineren en te integreren. Dit leidt tot draagvlak, betrokkenheid, eigenaarschap en uiteindelijk duurzame resultaten.


Sommige uitdagingen vragen echter om een directere, snellere aanpak met een korte doorlooptijd. Dan is niet persé een langdurig programma nodig, maar past een enkele workshop of werkconferentie veel beter. Eén bijeenkomst waarin een groep mensen snel, samen en hard werkt aan belangrijke onderwerpen. Waarbij veel veranderenergie los komt, en met grote gevolgen!
Het is mogelijk met High Impact Workshops, samen met u voorbereid en begeleid door het ervaren team van MPuls.

Wij

Mensen / Profiel
Ambities / Kernwaarden


Volg ons op:

Visie

In elke organisatie is een immens potentieel aan energie, creativiteit en intelligentie aanwezig om ambities waar te maken en problemen op te lossen. Met onze methodische en participatieve veranderaanpak wordt de energie en inzet van medewerkers optimaal benut. Dat maakt organisaties blijvend sterker.